View Single Post
Staro 08.03.2025., 07:42   #152
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
Ma radi jednim stickom ,
(Offtopic)
ali zahebava taj aegis ram od prvog dana, je proša je mem test ali stalno mi se resetira kod težeg opterečenja i baca na plavi ekran eror vezan za rame e sad 99% je jedan stick rama u pitanju
Jednim stickom ferca i radi sve,još cu ubacit sad kad stignem 5700xt i dobro sve testirat sve sam ispuha izmjenija pastu procu pa cak i napajanje ispuha i zadnji moguci biosi su na ploči , cak sve na stocku u biosu rusenje bude uvijek kad su oba sticka(i na maticnoj sam kombinara drugcije slotove za ram)tako da nema šta nego ram ali opet kažem još ču isprobat da sam 100% siguran sa friškim ssdom i windowzom pa prosljedit dalje.

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Pa testiraj to sa memtestom i znat ćeš sigurno valja li.

EDIT: Molim ako je netko uspio ugrabit neku od ove dvije da napiše malo iskustva.
Najviše me zanima zapravo stabilnost i undervolt, baš se techyescity bunio na to koliko je UV jednostavniji na nV za razliku od Radeona gdje moraš vodit brigu o X opcija dok na nV samo poštelaš graf u AFu, testiraš stabilnost i ćao-bao.

Mene i dalje nekako više zanima non XT, i nadam se da će se cijene unormaliti iliti 689€ za XT i 629 za non XT pa da bocnem novu skalameriju.
Nije mi baš jasno što se dešava jer mi se ovo čini gore neko kad je bio crypto boom u doba 10xx i 20xx nV te RDNA1 i GCN.
Pa Radeonke ako sam dobro skužio nisu uopće nešto dobre za AI, koji vrag se dešava sa cijenama?

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 08.03.2025. u 18:23.
Disco je offline   Reply With Quote