Citiraj:
Autor Roy
Na prijedlog za ovrhu se obavezno piše žalba u roku, mislim da je tjedan dana. Onda ide sudac za prekršaje gdje tužitelj mora dokazati posjedovanje nekog prijemnika (ne dolaziti na sud sa mobitelom), s obzirom da to ne mogu dokazati gube spor. Nisi čitao sve što piše u papirima koje si dobio, nisi se raspitao.
|
raspitao sam se. i rijesio sve.
ne placam nista i odjavio sam

ne sjecam se tocno redoslijeda ali sam odjavio tv kod hrta i s tim isao ovrsiteljima. ne sjecam se odvjetnickog drustva koje je bilo. oni su odustali od svojih troskova. jer sam bio fer i pristao platiti prvih 6 mjeseci. i nakon toga odjavio tv.
nisam htio ulaziti u detaljer jer su svi ovdje vec objasnili par puta kako odjaviti. ja sam ga odjavio jos dok je bilo malo jednostanije i nisu trazili silne potvrde od prodaje, kvara itd itd.
samo sam htio komentirat kak nije pozeljno bas ignorirati uplatnice jer ce onda doci ovrha.
Citiraj:
Autor Hamm
U potpunosti. Samo sam htio čuti daljnje mišljenje na tu temu.
A kaj je sa automobilom? Mislim lako se vidi imaš li automobil....i za to si dužan platiti.
|
kad smo kupili stan tad je bivsi vlasnik sve odjavio sa sebe i prijavio mene, voda, struja, smece i izmedu ostalog i hrt.
na kraju sam i njega odjavio i ne otvaram nikome vrata. mozda nitko ni ne dolazi. tko zna.