Citiraj:
Autor nepalac
Pa ti i onaj wolverin ste pravi dokaz za to.
Ja kažem da nema smisla gurat plin u luksuzne i rijetke aute i da mi je to seljo-tuning, ti odma uzmeš godišnji na poslu da bi mi iskopao po internetima hrpu auta koji eto imaju plin
Znači drkanje po motoru sa plinskim instalacijama i glumatanje injženjera nije seljo, ali nakačit 2 cola veće felge (koje skineš za 3 min ako ti ne paše) je ogroooman problem pa se evo već 3 dana diskutira o tome da li je to vlasnik auta smio staviti.
Čitam i ne vjerujem
Pa realno, nećeš ti uopće uzeti 520i tako da ne znam zašto pišeš o tome.
Voziš auto od firme (ako sam dobro razumio), a drugima zamjeraš što rade od svojih privatnih auta, vrh, nema dalje.
Kad uzmeš neki rijetki BMW M primjerak i središ ga po svom ukusu, onako kako bi trebao izgledati u originalu - stavi slike na forum da se divimo, barem dobro fotkaš, to znamo.
|
Ne znam kakve veze imaju plinske instalacije s vizualnim preinakama o kojima pričamo.
Ne dira me puno kaj je pod haubom. Ne dira me ni ne zamjeram kaj svatko radi od svojih novaca, ali kad vidim ovakvu karikaturu od auta na cesti, okrenuti ću se za njim i nasmijati.
Ne daj bože prokomentirati na forumu da misliš da je selo, odmah iskoči pravni tim

Ne pričamo o 2-3” koji se ne primijete, nego o 5-6” i više.
Kad se poklope planeti i nabavim nešto takvo, bit ćeš prvi kojem ću javiti

Nije problem kupiti, nemam kamo s njim. Do tad vozim to kaj vozim, ne mogu birati. Auto bez ikakvog karaktera i emocija koji mi se gadi. Sjednem, odradim dan i ne bacim dvaput pogled na njega. Alat
Mario je sve dalje objasnio