Citiraj:
Autor zkljaja
To uopće nije M3 Evo, ne znam zašto kačiš te prevelike felge, nikad nebu M3..gurni ga u Dunav, sigurno buči i smrdi na bogatu smjes, a ne na maćuhic, treba ga zabranit
|
Pokušavaš biti sarkastičan ali nejde...
Kad ovak "argumentiraš" s ekstremima samo ispadaš još više bedast jer em izvlačiš iz konteksta, em uspoređuješ neusporedivo, em postavljaš pravi primjer problema današnjeg internet gde ak nisi za jedne odma si za druge.
Ne znam zakaj se tak trudiš ispast glup jer vjerujem da nisi, ali jedna stvar je kad metneš M3 branik, jače kočnice, veće felge ili gej čupavu kocku na retrovizor.
Druga stvar je kad od smeća od auta napraviš ciganiju sa DPF delete, auspuha koji dreči i budi pol susjedstva kad ideš na posel u mcdonalds, bacanja dima iz čađare ko kad stari pali massey fergusona iz 76.-e. I baš takvi seljoberi ne meču veće kočnice niti M3 branik. Ovi iz prve grupe, s kojima nemam skoro pa nikakav problem, ziher se srame ovakvih budala.
Ugl, poanta - prvi dio je isticanje (većinom) neukusa, drugo direktno šteti u utječe na druge ljude u vidu neugodne buke, zdravlja, sigurnosti na cesti, i primjer financijske nepismenosti i opet, skrivenih F-dijagnoza (ne mislim na F30) i nedostatka ljubavi od strane roditelja.
Evo, prestajem spamati, nemam više niš za dodati. Mislim da je jasno da spada u
Keep it classy, keep it OEM tabor