05.03.2025., 13:46
|
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor zkljaja
Ovo je tako NPC odgovor da to nisu istine. Legislativno tehnički neispravno i zaista tehnički neispravno su Zemlja i nebo razlika, prije će neki NPC vozit na ćelavim, 10 godina starim gumama, sa pločicama koje su potrošene do lima i nepostojećim selenima nego "ti" koje prozivaš. U vijestima se ne sjećam kada sam vidio sređen Golf 2 sa vr6 swapom, sređen "fejk M" e60 dizel ili auto tog tipa omotan oko stupa, koliko vidim sve su to civilni auti u rukama debila. Ako na 318i metnem kočnice od M3, legislativno sam tehnički neispravan, sve dok ne platim papir koji kaže da nisam, a realno sam tehnički ispravniji nego prije. A tek kako S-line branik na "običnom" non-S modelu čini auto tehnički neispravnim, to je van pameti... CVT?
|
Da, svjestan sam da smo svi mi normalni sudionici u prometu samo NPC-i u vašim GTA i Need For Speed glavama
Citiraj:
Autor zkljaja
Zamjeraš drugima jer svoj san ne žive po onim kriterijima po kojima ti svoj ne možeš živjet?
"ako neću karat Sidney Sweeney, neću ni karat"
|
U konkretnom slučaju, da, neću uzeti 520i i nalijepiti po njemu M značke i nakačiti M branike, felge, kočnice i ostalo.
Evo, da nacrtam kad je teško prihvatiti da netko ima drugačije mišljenje i ne cijeni “trud” u toj “umjetnosti”.
Ako uzmeš  i u nju ubaciš  , to je i dalje 
|
|