05.03.2025., 09:42
|
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Pa…u principu da, jer s takvim budžetom može napraviti jedino tehnički neispravni auto koji će završiti na stranicama crne kronike.
Nećemo generalizirati o kakvom se profilu ljudi obično radi, ali češljanjem vijesti ih možemo vidjeti omotane oko stupova, u tuđim kućama i na dnu provalije.
|
Ovo je tako NPC odgovor da to nisu istine. Legislativno tehnički neispravno i zaista tehnički neispravno su Zemlja i nebo razlika, prije će neki NPC vozit na ćelavim, 10 godina starim gumama, sa pločicama koje su potrošene do lima i nepostojećim selenima nego "ti" koje prozivaš. U vijestima se ne sjećam kada sam vidio sređen Golf 2 sa vr6 swapom, sređen "fejk M" e60 dizel ili auto tog tipa omotan oko stupa, koliko vidim sve su to civilni auti u rukama debila. Ako na 318i metnem kočnice od M3, legislativno sam tehnički neispravan, sve dok ne platim papir koji kaže da nisam, a realno sam tehnički ispravniji nego prije. A tek kako S-line branik na "običnom" non-S modelu čini auto tehnički neispravnim, to je van pameti...
Citiraj:
Autor 1v@n
Ja sam jedan od tih koji bi htio E39, ali jedino u stock stanju, ili FL Sport model ili ništa. Nikakvi branici, nikakvo dizanje konja. Želim uživati u autu, a ne izvoditi predstave za društvo i za susjede i boostanje ega.
Dok si neću moć priuštiti E39 ili E38 u stanju i opremi kakvu želim, vozit ću bicikl. 
Primjera radi, tražim točno tu boju, taj paket opreme, čak mi i motor paše.
Jedini problem, nemam trenutno garažu i prostor za raditi na njemu, ali doći ćemo i do toga
https://www.autotrader.co.uk/car-det...o=2003&fromsra
Imam par frendova zaljubljenika u VW koji često idu na Worthersee. Siluju me fotkama kad god odu jer znaju kaj mislim.
Parada kiča i neukusa uz čast iznimkama kojih je cca 2% od svega.
Stance neću ni komentirati…
Vele da se o ukusima ne raspravlja, ali na modnoj pisti nećeš vidjeti neku s prepumpanim sisama, guzicom i čubama, kojoj su još i noge polomili
Da, purist sam 
|
Zamjeraš drugima jer svoj san ne žive po onim kriterijima po kojima ti svoj ne možeš živjet?
"ako neću karat Sidney Sweeney, neću ni karat"
Citiraj:
Autor coconut
Vidio nekidan novi M3 karavan. Konačno su ga vratili. Jedino mu bunker, što je bitno kod karavana, nije nešto prostran.
Još da izbace M3 cabrio...
|
Jedva čekaš da uzmeš jedan takav, ali Renault SUV sa 1.2 motorom i CVT?
|