Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.03.2025., 09:42   #78851
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pa…u principu da, jer s takvim budžetom može napraviti jedino tehnički neispravni auto koji će završiti na stranicama crne kronike.
Nećemo generalizirati o kakvom se profilu ljudi obično radi, ali češljanjem vijesti ih možemo vidjeti omotane oko stupova, u tuđim kućama i na dnu provalije.
Ovo je tako NPC odgovor da to nisu istine. Legislativno tehnički neispravno i zaista tehnički neispravno su Zemlja i nebo razlika, prije će neki NPC vozit na ćelavim, 10 godina starim gumama, sa pločicama koje su potrošene do lima i nepostojećim selenima nego "ti" koje prozivaš. U vijestima se ne sjećam kada sam vidio sređen Golf 2 sa vr6 swapom, sređen "fejk M" e60 dizel ili auto tog tipa omotan oko stupa, koliko vidim sve su to civilni auti u rukama debila. Ako na 318i metnem kočnice od M3, legislativno sam tehnički neispravan, sve dok ne platim papir koji kaže da nisam, a realno sam tehnički ispravniji nego prije. A tek kako S-line branik na "običnom" non-S modelu čini auto tehnički neispravnim, to je van pameti...

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ja sam jedan od tih koji bi htio E39, ali jedino u stock stanju, ili FL Sport model ili ništa. Nikakvi branici, nikakvo dizanje konja. Želim uživati u autu, a ne izvoditi predstave za društvo i za susjede i boostanje ega.
Dok si neću moć priuštiti E39 ili E38 u stanju i opremi kakvu želim, vozit ću bicikl.
Primjera radi, tražim točno tu boju, taj paket opreme, čak mi i motor paše.
Jedini problem, nemam trenutno garažu i prostor za raditi na njemu, ali doći ćemo i do toga

https://www.autotrader.co.uk/car-det...o=2003&fromsra

Imam par frendova zaljubljenika u VW koji često idu na Worthersee. Siluju me fotkama kad god odu jer znaju kaj mislim.
Parada kiča i neukusa uz čast iznimkama kojih je cca 2% od svega.

Stance neću ni komentirati…

Vele da se o ukusima ne raspravlja, ali na modnoj pisti nećeš vidjeti neku s prepumpanim sisama, guzicom i čubama, kojoj su još i noge polomili

Da, purist sam
Zamjeraš drugima jer svoj san ne žive po onim kriterijima po kojima ti svoj ne možeš živjet?

"ako neću karat Sidney Sweeney, neću ni karat"

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Vidio nekidan novi M3 karavan. Konačno su ga vratili. Jedino mu bunker, što je bitno kod karavana, nije nešto prostran.
Još da izbace M3 cabrio...
Jedva čekaš da uzmeš jedan takav, ali Renault SUV sa 1.2 motorom i CVT?