View Single Post
Staro 04.03.2025., 20:52   #29
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Moje pitanje je zašto ?
evo mog ''glupog'' razmišljanja

ja imam restoran, ti dođeš jest, platiš, odeš (nisi pobjego)

ti prodaješ auto gume, ja dođem, kupim gume, odem (nisam pobjego)

matija ima web sajt, on na njega stavlja reklamu, ja biram hoću li posjetiti taj sajt, ako hoću, cijena je da mi šljašti reklama, dal ja mogu to zablokirat kao posjetitelj sajta? apsolutno, ali ako je matija odlučio imat sajt s reklamama, moja volja je ić na njegov sajt ili ne ić

suma sumarum, svi vi ovdje prodajete svoje vrijeme, usluge, neš treće - volite da vam se za to plati

ovo je baš sirov primjer mog razmišljanja koji može bit apsolutno neprihvatljiv nekom, i skroz sam ok s tim jer s frendom 20 godina imam tu raspravu, a taj frend je jedina osoba za koju znam da je kupio winrar

volio bih da krom uvede premium i da nemam reklama ali plaćam mjesečno fee za to, al to se neće desit brijem nikad

i ne, nisam čistunac, imam jedan browser specijalno za pr0n sajtove, tamo je adbloker

i zapravo najbitnije od svega je da u zadnjih kajaznam 25godina surfanja otkad je stigo ADSL, kad gledaš te reklame, stvorio sam valjda nekakav filter u glavi i sad kad odem na drugom browseru na isti sajt ko na main browseru s reklamama - isto mi izgleda, za ne povjerovat