View Single Post
Staro 04.03.2025., 18:59   #719
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Jensen ima velike sreće zbog letargičnosti AMD-a.
Imam neki filing da AMD za godinu dana neće povratit ni 10% tržišnog udjela (sa trenutnih 10 na 20%).
Oni su tu trebali spucat jednostavno da ih tako nazovem glupe cijene koje je Stevo AU sugerirao da budu neodoljivi, ovako su za sada dok ne vidimo prave prodajne cijene i performasne, samo bolja opcija ali nisu no brainer, jer nemaju pedigre kao zeleni koji će se prodavat kakogod. Prodaju doslovno maglu, pošto zaliha očito nema...

Pa nije AMD crveni križ, da imam AMD dionice odma bi ih prodao da krenu izvodit pizdarije i prodavat kartice za ništa dok nema konkurencije. Kak to Stevo zamišlja, bit će jeftine i onda će hrpa ljudi to kupit, AMD će bit negdje oko nule i onda će slijedeću generaciju opet preć na nvidiu kad se Jensen malo skocka
Gledam sad MF, najjača nvidia u ponudi je 4060Ti
9070XT ako bude 700 EUR opet će se prodavat bolesno, cijena uopće nije problem, problem je dobavljivost i performanse u odnosu na konkurenciju. Nije poanta prodavat jeftino nego napravit nešto što valja i zaradit neku lovicu, ne kužim kako to Stevo ne kuži
Exy je offline   Reply With Quote