Citiraj:
Autor zkljaja
Ali budeš osudio dečka kojem je isto e39 M5 mokri san, pa uzme 530d ili 525i sa 400 000km, smontira M branike, digne ga na 300ks (ne u 525i slučaju  ) za ne više od 10000€ jer nema 30 000€, a želi bar dio tog osjećaja?

|
Pa…u principu da, jer s takvim budžetom može napraviti jedino tehnički neispravni auto koji će završiti na stranicama crne kronike.
Nećemo generalizirati o kakvom se profilu ljudi obično radi, ali češljanjem vijesti ih možemo vidjeti omotane oko stupova, u tuđim kućama i na dnu provalije.
Ja sam jedan od tih koji bi htio E39, ali jedino u stock stanju, ili FL Sport model ili ništa. Nikakvi branici, nikakvo dizanje konja. Želim uživati u autu, a ne izvoditi predstave za društvo i za susjede i boostanje ega.
Dok si neću moć priuštiti E39 ili E38 u stanju i opremi kakvu želim, vozit ću bicikl.

Primjera radi, tražim točno tu boju, taj paket opreme, čak mi i motor paše.
Jedini problem, nemam trenutno garažu i prostor za raditi na njemu, ali doći ćemo i do toga
https://www.autotrader.co.uk/car-det...o=2003&fromsra
Citiraj:
Autor zkljaja
Nikakva to perverzija nije niti zlostavljanje...kaj bi reko za ekipu koja se skupi na Worthersee? Na StanceAdrija okupljanjima? Da su svi umobolni?
|
Imam par frendova zaljubljenika u VW koji često idu na Worthersee. Siluju me fotkama kad god odu jer znaju kaj mislim.
Parada kiča i neukusa uz čast iznimkama kojih je cca 2% od svega.
Stance neću ni komentirati…
Vele da se o ukusima ne raspravlja, ali na modnoj pisti nećeš vidjeti neku s prepumpanim sisama, guzicom i čubama, kojoj su još i noge polomili
Da, purist sam