Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.03.2025., 12:53   #78832
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Volim aute, obožavam Top Gear i igram NFS od Porsche unleashed koji mi je zapravo i najdraži i razlog zakaj, kad budem imal novaca i dovoljno godina u guzici, bi si kupil 997, bez obzira koji, ali mi je životni bucket list imati Porschea. Isto tak mi je E39 M5 najbolji BMW koji nikad ne bum imal, jer sam s njim vozil po šumi u Hot Pursuitu 2 dok sam bježal od murje dok sam imal 11 godina.
Ali budeš osudio dečka kojem je isto e39 M5 mokri san, pa uzme 530d ili 525i sa 400 000km, smontira M branike, digne ga na 300ks (ne u 525i slučaju ) za ne više od 10000€ jer nema 30 000€, a želi bar dio tog osjećaja?

Citiraj:
Sam radim servis, kočnice, kupil krokodilku, standove i rampu. Ne znam puno, ne znam napraviti generalku, imam mehu u familiji koji je dobar i koji mi napravi sve to pro bono al ipak rađe to sam napravim jer mi je gušt.

Citiraj:
I dalje stojim iza svega kaj sam rekel, slažem se da je to sve gušt, al ovo sve kaj sam navel u svojem prijašnjem postu nije gušt nego neka bolesna perverzija i zlostavljanje tog gušta.
Nikakva to perverzija nije niti zlostavljanje...kaj bi reko za ekipu koja se skupi na Worthersee? Na StanceAdrija okupljanjima? Da su svi umobolni?

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Vidjet ću kakve sam ja sreće. Još moram 150 km s njim napraviti prije zamjene
Nego, baš me zanima kakva je procedura u tom nesretnom slučaju. Ljudi će se vjerojatno morati natezati s njima da nadoknade štetu. Tamo gdje ga ja servisiram su imali takav slučaj, ali njima su dali novi auto. Navodno da ništa nije išlo preko Tomića.
Sumnjam da se itko uspije iole naplatiti kad se zapali, a vidim po grupama da Tomić radi relativno traljav posao po pitanju te servisne akcije, termin se čeka kao dobitak na lotu i dosta je preporuka za napraviti to u Sloveniji

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 04.03.2025. u 13:00.
zkljaja je offline   Reply With Quote