Citiraj:
Autor Mario92
Volim aute, obožavam Top Gear i igram NFS od Porsche unleashed koji mi je zapravo i najdraži i razlog zakaj, kad budem imal novaca i dovoljno godina u guzici, bi si kupil 997, bez obzira koji, ali mi je životni bucket list imati Porschea. Isto tak mi je E39 M5 najbolji BMW koji nikad ne bum imal, jer sam s njim vozil po šumi u Hot Pursuitu 2 dok sam bježal od murje dok sam imal 11 godina.
|
Ali budeš osudio dečka kojem je isto e39 M5 mokri san, pa uzme 530d ili 525i sa 400 000km, smontira M branike, digne ga na 300ks (ne u 525i slučaju

) za ne više od 10000€ jer nema 30 000€, a želi bar dio tog osjećaja?
Citiraj:
Autor Mario92
Sam radim servis, kočnice, kupil krokodilku, standove i rampu. Ne znam puno, ne znam napraviti generalku, imam mehu u familiji koji je dobar i koji mi napravi sve to pro bono al ipak rađe to sam napravim jer mi je gušt.
|

Citiraj:
Autor Mario92
I dalje stojim iza svega kaj sam rekel, slažem se da je to sve gušt, al ovo sve kaj sam navel u svojem prijašnjem postu nije gušt nego neka bolesna perverzija i zlostavljanje tog gušta.
|
Nikakva to perverzija nije niti zlostavljanje...kaj bi reko za ekipu koja se skupi na Worthersee? Na StanceAdrija okupljanjima? Da su svi umobolni?
Citiraj:
Autor sinisa1989
Vidjet ću kakve sam ja sreće. Još moram 150 km s njim napraviti prije zamjene 
Nego, baš me zanima kakva je procedura u tom nesretnom slučaju. Ljudi će se vjerojatno morati natezati s njima da nadoknade štetu. Tamo gdje ga ja servisiram su imali takav slučaj, ali njima su dali novi auto. Navodno da ništa nije išlo preko Tomića.
|
Sumnjam da se itko uspije iole naplatiti kad se zapali, a vidim po grupama da Tomić radi relativno traljav posao po pitanju te servisne akcije, termin se čeka kao dobitak na lotu i dosta je preporuka za napraviti to u Sloveniji