04.03.2025., 10:33
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor Miki9
Veliki hendikep je protok od dva desetljeća, tako da neznam što igra može prikazat sada što bi bilo revolucionarno dobro i da padneš na guzicu. Možda bi glavni motor bio nostalgični hype neki, što je ok, al nije to to, imo.
Isti komentar za usporedbu mogu dat i na nastavak "28 tjedana poslije" - toliko zombie filmova i serija u međuvremenu, da neznam što taj film sada može izvuć pred publiku da je uberzanimljivo.
|
A i nije baš... izdešavalo se puno toga u 20 godina, ali.. Činjenica da možeš ovu igru usporediti sa bilo kojom današnjom SP igrom - bilo grafički, bilo po gameplayu ili storytellingu - tek onda vidiš da se u biti i nismo baš previše odmakli u nekim stvarima. Npr AI npc-eva... Danas imamo ogromne gradove, svijetove, planete i svemire a NPC muku muči sa zatvorenim vratima ili komadom grma na putu. Priča se o nekoj tehnologiji (ubacili AI u igru) koja svakom NPC daje "osobnost" i neke svoje đireve i s kojim bi mogao ingame pričati o svemu i svačemu. Isti taj AI bi utjecao i na njegovo viđenje svijeta (doslovno i figurativno), znao bi reagirati na svakakve terene i prepreke a isto tako bi i reagirao na političke promjene na mapi i tvoje akcije vezane za iste. E sad, koliko je od toga maštarija a koliko moguće da se sve to vrti lokalno - ne znam, ja volim samo čitati o tim stvarima. AI NPCeva je polje di je napredak zapravo nikakav...
|