Citiraj:
Autor zkljaja
Nikad nebuš razumio gušt koji neki ljudi imaju u autima jer tebi služi isključivo za od A do B. Neki ljudi su zaigrali Need For Speed ili gledali Top Gear pa zavoljeli aute, ne nužno pogledali kitu pa pomislili da trebaju auto s gewindama da s njime nadoknade nedostatak 
|
Volim aute, obožavam Top Gear i igram NFS od Porsche unleashed koji mi je zapravo i najdraži i razlog zakaj, kad budem imal novaca i dovoljno godina u guzici, bi si kupil 997, bez obzira koji, ali mi je životni bucket list imati Porschea. Isto tak mi je E39 M5 najbolji BMW koji nikad ne bum imal, jer sam s njim vozil po šumi u Hot Pursuitu 2 dok sam bježal od murje dok sam imal 11 godina.
Sam radim servis, kočnice, kupil krokodilku, standove i rampu. Ne znam puno, ne znam napraviti generalku, imam mehu u familiji koji je dobar i koji mi napravi sve to pro bono al ipak rađe to sam napravim jer mi je gušt.
Gledam Octaviu RS za karavana za familiju.
I dalje stojim iza svega kaj sam rekel, slažem se da je to sve gušt, al ovo sve kaj sam navel u svojem prijašnjem postu nije gušt nego neka bolesna perverzija i zlostavljanje tog gušta.