View Single Post
Staro 27.02.2025., 17:48   #20467
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor captainvuki Pregled postova
3499 EUR je cijena za taj Panasonic model koji san ja gleda kupit.Zahvaljujen svin forumasima na odgovorima.Dobija san i prijedlog isto od clana foruma na privatnu poruku da razmotrin kupnju modela od Philipsa,65oled909.Ovaj model od Philipsa je jeftiniji od Panasonic modela koji san ja razmatra za kupnju,a ima bolji ekran,sa vecon svjetlinon.Razlika u cijeni je 500 EUR.Tako da cu kupit Philips model.
Što se tiče forumaša, ne slušaj ga, on svima preporučuje Philips preko PP. Vjerojatno je prodajni predstavnik. Istraži sam što ti odgovara i kupi.

Imam ti ja 65OLED908. Ne znam u čemu je razlika kod 909, ali vjerojatno nije velika. TV je dobar, imao je svojih bubica, ali su popravili većinu ažuriranjima. Daljinski je simpatičan, puniš ga na punjač, ali osim toga je LOŠ. Mal je i čvrst, ali slabo hvata signal i tipke su presitne za stiskanje, nekada ne hvata od prve, nekada uhvati drugu tipku.
Philips ti koristi LG panel, tako da ti je ekran isti kao LG, samo skuplji. Soundbar nisam koristio pošto imam pojačalo i zvučnike spojene, tako da to ne mogu komentirati.

Ja sam ga kupio ponajprije zbog Google TV OS koji je na njemu, da ne moram imati razno razne stikove (prije imao FireTV stick). Ambilight je ono... nice to have. Ako ga montiraš na zid kao ja, onda će ti biti ono 2/5 ili najviše 3/5. Ako je na stalku dalje od zida, onda je možda bolje. Meni je većinu vremena isključen.
Libertus je offline   Reply With Quote