Citiraj:
Autor ansha
Ovo sve skupa je stvarno lose od nvidije, jos par ovakvih problema i RMA rate ce im se priblizit prosjecnom RMA rate-u Radeona. Teska vremena za nevidiju....
|
I opet fuljavaš poantu. Dok se ti veseliš jer "tvoje" pleme nije tolko grozno kolko "neprijateljsko" pleme, mene brine da u 25-godišnjem stažu s kompovima morao sam reklamirati komponente 2 puta (a imao sam svakakvih komponenti) i oboje je bilo u zadnjih godinu-dvije, kad su mi bitni za posao. S tim da kad sam reklamirao grafu bilo je vrlo lako moguće da budem zakinut s novčane strane. Sva sreća pa sam naručio na Amazonu di su mi maksimalno izašli u susret. Da mi se to danas dogodilo doslovno bi morao za te novce preći na dost slabiju grafu jer ne žele davati zamjenu, a vraćanje novaca im super dođe zbog inflacije. Znači usluga za krajnjeg korisnika je dosta lošija nego prije X godina, a pošto smo u istom loncu, ne kužim čemu se točno veseliš i koga ismijavaš osim samog sebe?
Btw. jedno su bili rami, a drugo je bila nvidijina grafička, Mogla je biti i radeonka, apsolutno nebitno. Jedino bitno u cijeloj priči je da dobivamo sve lošije proizvode jer se ljudi sve više lože na nebitne priče tipa "mi vs oni", umjesto na kvalitetu i cijenu proizvoda.