View Single Post
Staro 25.02.2025., 23:04   #633
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
Bokte sami revolucionari na ovom forumu. A ja jedva cekam da nevidiji iskrcam sta vise para i da mi po mogucnosti kuca izgori zbog lose izvedenog napajanja na kartici kojoj ce u startu falit rop-ova. Plus boga molim da AMD propadne...

Nego, ima li moderatora na ovom forumu posto ovo na nista ne lici...
Kolega malo ste licemjerni. Vi nazivate ljude revolucionarima, a sami trujete ovu temu kako je nVidia GeForce RTX 3080 12GB u Vašem vlasništvu dovoljna za sve moguće i nemoguće scenarije video-igranja jer Vam to AI software omogućuje i time zaključujete kako i RTX 4000 i RTX 5000 serija nisu potrebne za nabavku naspram Vaše kartice. I još vrhunac licemjerstva je što Vi prizivite moderatore, Vi koji se u ostatku foruma totalno neaktivni i fokusirali ste se isključivo na pametovanje u temama o grafičkim karticama. Ako već prizivamo moderatore, eto i ja bih ih isto prizvao da vas uklone sa ovih tema pa da vidimo koliko ste koristi ovom forumu. Godinama ste plodili Bug Online forum pa nakon što se tamo odigralo što se odigralo, vratili ste se pametovati ovdje. Stoga bilo bi Vam bolje da Vam je jezik za zubima jer se lako vidi "rupa" u Vašoj aktivnosti, podudara se s onim što je kolega @TheExiled naveo, što sam i sam provjerio. Imajte se sa svojom nVidia GeForce RTX 3080 12GB grafičkom karticom, uživajte u AI dobrobitima ovog launch-a i prestanite pametovati ako nemate što konkretno za napisati. LP.
Taproot7 je offline   Reply With Quote