25.02.2025., 14:41
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Autor Taproot7
Tužan i razočaran bi bio puno točniji opis navedenog stanja.
Nisu moje mišljenje nego stav onog što moje zdrave oči vide po internetu.
To je njihovo legitimno pravo kao i moje da ih ismijavam jer po cesti hodaju u tenisicama sa izlizanim đonovima ali na instagramu se u nekoliko poza fotografiraju uz kutiju omiljenog proizvoda. Čekamo only fans profil i guranje spolovila rupu na kutiji da doživljaj bude potpun. I da kolega, to je njihovo pravo. Ponavljam - kao i moje da to ismijavam.
O tome i govorim. Vi ste tu bili malo ljutiti, kao joj zavaljalo me, ali eto popravilo se u driverima i problem je nestao tojest nije nestao jer ga niste nikad ni vidjeli. Tako i ovo sa nedostajućim ROP-sovima. Ljudi jednako relativiziraju problem kao i vi sada. Dogodi se, a što sad, eto driveri su popravili stvari. U ovom slučaju tu je DLSS4 pa neće ni to nedostajati. Sve u redu, idemo dalje.
Nije, ali ćemo kupiti jer za bolje ne znamo.
Vrhunski odrađena obrana proizvoda koji nije na tržište plasiran u okviru tehničkih specifikacija.
Nije na višem nivou nego je u suštini isto. Razlika je u tome samo što ste vi posjedovali grafičku karticu nVidia GeForce GTX 970 a neku iz RTX 5000 serije nemate jer da imate rekli bi ovo što sam napisao gore, barem oko ovog dijela što se ROP-sova i nedostajućih featura tiče. Samozapaljivanje je bonus koji isto mnogi prešućuju kao neće se dogoditi meni jer ja imam propisno kvalitetan kabel.
|
To ti voli biti tak. Kad netko laže i krade onda ekipa sliježe ramenima. "Pusti ih, tak ti je to, svi su oni isti"... Kad istu ekipu upozoravaš na štetnost takvog razmišljanja i da se treba pobuniti protiv bilo kakvog prodavanja muda pod bubrege onda te optuže da soliš pamet. Niko ne voli preispitivati sebe. I sve bi to bilo super da se isti sutra neće žalit kak stvari ne funkcioniraju dobro. A nikad neće reći: ok, vjerojatno smo i zaslužili škart koji smo dobili, ajmo sad neke stvari promjenit da bi drugi put bilo bolje.
|
|
|