Kleinanzeigen je super za pronaci ove slatke masine. Vecinu svojih sam tamo kupio, pa tako i P330 koji je preko mjesec dana putovao radi hermesa i dpd-a

.
Taj P330 Tiny dijeli istu maticnu sa M920x (ima dva M.2 utora ispod), ima taj PCIe slot sa adapterom i moj je originalno dosao sa Nvidia Quadro P620 koja nije nesto posebno, ali PCIe slot otvara puno mogucnosti
Osim P330, takav PCIe sa riserom imaju mogucnost i M720q, M920q i M920x.
Specke:
i5 9500T (35W)
8GB RAM originalno
Nvidia Quadro P620 2GB
256GB SSD
135W adapter
Evo koja fotkica kako to izgleda unutra:
No kao sto sam rekao, PCIe otvara razne mogucnosti i kombinacije, tako da mi je ideja sloziti 2L gaming masinu. Upiknuo RTX A2000 6GB koja je 70W i teoretski je idealna za ovaj PC. Problem je sto zna povuci i do 75W u trenucima i PC se restarta, tako da sam trebao optimizirat i undervoltat sa MSI Afterburnerom i disable-at CPU BD PROCHOT sa Throttlestop-om, jer smanji frekvu na 800MHz sa ovom jacom grafom. Nabavio i 230W ciglu od napajanja za ovu igracku i naravno 32GB RAM.
Idealna grafa za ovakvu masinu bi bila RTX A1000, jer je 50W, pa se netreba zafrkavat sa undervoltanjem itd, no koliko pratim oglase, nemoguce ju je pronaci za normalnu cijenu...
Gornji dio mi je isprintao buraz, jos moramo isprintat malo optimiziraniji Low Profile bracket za grafu da fino sjedne na top/back cover i jos popeglat svu automatiku oko undervoltanja, throttlestop-a, testirat malo po igrama i podijeliti rezultate na forumu
Par fotki sa RTX A2000 i 230W adapterom: