View Single Post
Staro 25.02.2025., 10:59   #622
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor piydek Pregled postova
Bravo za perspektivu koju držiš, bez relativiziranja i sranja koja održavaju i propagiraju ovaj "post-truth" status quo u kojem se ovce šišaju bolje i temeljitije nego ikad. I kada bi se barem radilo samo o glupom kompjuterskom hardveru. Radi se o puno većim stvarima koje redefiniraju društva, ideju demokracije, ideju pravne države. Svaka ti je na mjestu. Kad čitaš kako stoka sitnog zuba brani ovu ekipu, dođe ti da postaneš do kraja cinik i kažeš, pa neka. Ali ne možemo tako ipak.
Hvala kolega na podršci iako nisam ovdje kako bih se svađao već raspravljao i možda pomogao u nekim odabirima, ali me zasmetalo što su kolege @Disco i @Exy već drugi ili treći puta u raspravama došli sa argumentom da se ne sekiram i da se pobrinem za vlastitu dobrobit tojest da se ja ne zamaram drugima i da će mi u životu krenuti stvari na bolje ako budem mislio na sebe i slične self-help idiotarije jer će ljudi ionako kupovati koji imaju novca jer si mogu priuštiti, dok su sasvim i u potpunosti zanemarili temu o kojoj pričamo, a to je nespretno i nesretno lansirana Blackwell mikroarhitektura i njezin fizički dio - grafičke kartice RTX 5000. Kažem nešto o tome i kako nas okružuju idioti koji se klanjaju precjenjenom škartu, odgovori koje dobijem su da će mi biti lakše ako takve ljude ne pratim. Što da onda mislim o kolegama nego da su se našli prozvani tojest da pripadaju mnoštvu koje ismijavam i po njihovom - pratim. Volio bih da nije tako, ali nažalost tako izgleda.

Zadnje izmijenjeno od: Taproot7. 25.02.2025. u 11:04.
Taproot7 je offline   Reply With Quote