Citiraj:
Autor Taproot7
Tužan i razočaran bi bio puno točniji opis navedenog stanja.
Nisu moje mišljenje nego stav onog što moje zdrave oči vide po internetu.
To je njihovo legitimno pravo kao i moje da ih ismijavam jer po cesti hodaju u tenisicama sa izlizanim đonovima ali na instagramu se u nekoliko poza fotografiraju uz kutiju omiljenog proizvoda. Čekamo only fans profil i guranje spolovila rupu na kutiji da doživljaj bude potpun. I da kolega, to je njihovo pravo. Ponavljam - kao i moje da to ismijavam.
O tome i govorim. Vi ste tu bili malo ljutiti, kao joj zavaljalo me, ali eto popravilo se u driverima i problem je nestao tojest nije nestao jer ga niste nikad ni vidjeli. Tako i ovo sa nedostajućim ROP-sovima. Ljudi jednako relativiziraju problem kao i vi sada. Dogodi se, a što sad, eto driveri su popravili stvari. U ovom slučaju tu je DLSS4 pa neće ni to nedostajati. Sve u redu, idemo dalje.
Nije, ali ćemo kupiti jer za bolje ne znamo.
Vrhunski odrađena obrana proizvoda koji nije na tržište plasiran u okviru tehničkih specifikacija.
Nije na višem nivou nego je u suštini isto. Razlika je u tome samo što ste vi posjedovali grafičku karticu nVidia GeForce GTX 970 a neku iz RTX 5000 serije nemate jer da imate rekli bi ovo što sam napisao gore, barem oko ovog dijela što se ROP-sova i nedostajućih featura tiče. Samozapaljivanje je bonus koji isto mnogi prešućuju kao neće se dogoditi meni jer ja imam propisno kvalitetan kabel.
|
Bravo za perspektivu koju držiš, bez relativiziranja i sranja koja održavaju i propagiraju ovaj "post-truth" status quo u kojem se ovce šišaju bolje i temeljitije nego ikad. I kada bi se barem radilo samo o glupom kompjuterskom hardveru. Radi se o puno većim stvarima koje redefiniraju društva, ideju demokracije, ideju pravne države. Svaka ti je na mjestu.

Kad čitaš kako stoka sitnog zuba brani ovu ekipu, dođe ti da postaneš do kraja cinik i kažeš, pa neka. Ali ne možemo tako ipak.