View Single Post
Staro 24.02.2025., 16:06   #610
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
IMHO GTX 970 komentar nije išel tebe ili općenito nekoga direktno, ali nažalost činjenica je da je 3.5GB situacija bila itekak dobro popraćena diljem Interneta i ovog foruma.

I nakon tih sranja ljudi su dalje svjesno kupovali isto kak se danas kupuje RTX 5000 serija unatoč i usprkos svim (puno većim) problemima koji su isplivali u ovom kratkom vremenu.
Pa što će kupovat, AMD-a? Možda bude kakav fiks za ove nedostajuće ROP-ove, kao nekad čuveni FREE RAM downloader.

Citiraj:
Autor Taproot7 Pregled postova
Nisu moje mišljenje nego stav onog što moje zdrave oči vide po internetu.
To je njihovo legitimno pravo kao i moje da ih ismijavam jer po cesti hodaju u tenisicama sa izlizanim đonovima ali na instagramu se u nekoliko poza fotografiraju uz kutiju omiljenog proizvoda. Čekamo only fans profil i guranje spolovila rupu na kutiji da doživljaj bude potpun. I da kolega, to je njihovo pravo. Ponavljam - kao i moje da to ismijavam.
Kolega, morate se manje opterećivat drugima i gledat tuđe instagrame i sl. užase, znam puno ljudi kojima je krenulo u životu kad su se prestali uspoređivat sa drugima i gledat tko što radi, tko što nosi i tko što kupuje. To su vam savršeno nebitne stvari, to vam je prijateljski savjet kolega.
Exy je offline   Reply With Quote