View Single Post
Staro 23.02.2025., 10:03   #16
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
od 2018. kupujem tamo, izbor je ogroman i cijene su ok. S tim da sam do 2020. naručivo na DE adresu, a od 2021. nadalje samo na HR adresu.
Kao što je kolega outtacontrol rekao, slanje u HR je volja prodavača.
Samo treba biti jako oprezan jer od kad su se ukrainci raselili po eu, ima jako puno scammera, baš ukrainci.
Čim ti šalju iban iz drugih zemalja, obići u širokom luku.
Ja sam inzistirao na slikanju opreme sa pivom, recimo uzimo sam alat pa sam ih zamolio da stave flašu pive u kutiju i poslikaju. Do sad nisam imo negativnih iskustava.
Ganc novi stolni cirkular sam kupio, čovjek poslo špedicijom uz plaćanje 100 eura poštarine, i dalje sam ušparo 400 eura nego kod naših pohlepnjača.

Imo sam slučaj da lik jako povoljno prodaje poteznu pilu i još daje free usisavač uz to. Bilo mi sumnjivo, pitam ga koje je marke usisavač jer se na slikama nije dobro vidjelo, nakon što mi je reko, uz pomoć google lensa sam uspio nać, naravno da nije bio taj.
Odje... ga, nakon manje od 24h sam dobio poruku od supporta da sam bio u kontaktu sa scammerom. Imo sam više takvih kontakata, svaki put sam od supporta dobio dojavu da se radi o scammeru.
Najsigurnije je pogledati koliko star je prodavateljev acc, ako je više od 5 god, trebalo bi bit sigurno...
I ako je jako povoljno, treba bit jako oprezan. Nisu švabe glupi, neće oni spustit cijenu samo tako.
domina je offline   Reply With Quote