Evo stigla pila. prva dva dana korištenja i danas nakon 12h smjene u firmi od 97% kada je maknut sa bežičnog punjača ujutro do povratka doma nakon cca 15 sati baterija je bila na 56%.
Sve ostalo naravno dela ko podmazano, odvikavam se polako od gašenja (micanja iz memorije) otvorenih aplikacija što sam uredno do sada radio prilikom svakog korištenja mobitela, dakle 100x na dan minimalno

. Jučer, od uzbuđenja, prilikom namještanja svih aplikacija, zaboravio sam ih gasiti i kada sam se sjetio to napraviti bilo je preko 40 aplikacija otvoreno i prozora naravno i nisam ni primijetio da je negdje nekaj zastalo ili zatrzalo, tako da mislim da je to sada bespotrebna radnja koju sam do sada radio zbog usporavnja uređaja

Naručio sam i Nillkin masku za njega.
Sramota je što više ni vulgaris prozirnu masku ne daju radi EU gluposti, pa sam kupio jučer najjeftiniju za nemalih 8€, a ista takva na aliji 1,65$. Sramota. Ali ne želim da bude bez zaštite jer ga namjeravam dugo koristiti.
Da li netko ima preporuku dobrog stakalca, obzirom da je na rubovima zakriljen ekran pa je ponuda škrta?