View Single Post
Staro 21.02.2025., 18:34   #4458
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Night Pregled postova
Meni je slično bilo sa Performance sabljarkom od 40V, nova zapakirana, stavio list, krenuo lagano pilati drvo, nakon 10 sekundi samo se čulo "krakkkk" i više ne mrda, glava zablokirala. Vratio je odmah i dobio povrat novca. S druge strane imam Performance sabljarku 20V kojoj sam nabio stotine sati rada bez ikakvih problema, zato sam i išao na 40V verziju očekivajući istu pouzdanost i jaču pilu. Očito nema nekog quality controla koji bi uhvatio te primjerke koji su već u startu neispravni nego je jeftinije da kupci odrade taj dio.
Ja sam prvu crnu sabljarku vratio zato što je osovina imala previše lufta, dobio nazad lovu i opet kupio isti model.
Tu imam već par godina i sa njom rezao sve i svašta, radi kao prvog dana osim što su se malo pojeli kontakti za bateriju.

Crna kutna brusilica isto odlična, sa 8Ah baterijom reže i kroz metal bez problema.

Za malu zelenu udarnu sam nalazio samo pozitivne komentare ali eto ova moja nije potrajala ni 1 min.

Crni uranjajući baterijski cirkular mi još stoji u kutiji, isprobao sam ga samo na prazno da vidim dal radi.
Njega sam kupio kao zamjenu za 230v zeleni koji je krš i po snazi i po precizosti ali je bio jeftin i sa Bosch-ovim listom je odradio manje bitne poslove.
Doom je offline   Reply With Quote