Citiraj:
Autor Doom
Ne nalazim info da li Sino ima mogućnost odabira sinkronog / asinkronog rada.
|
Nema asinkronog moda rada.
Citiraj:
Autor Doom
Što veliš za TOMZN-ov model ?
|
Gedao sam ga ali prema specifikacijama a niti sam nasao na youtube ikakav test da u slucanju "dizanja 0" - iskljuci sve faze. Mozda ih i iskljuci po osnovi pre/pod napona ali opet je nepoznanica u kojem vremenu, ne znam. Volio bih naci neki test uzivo.
Citiraj:
Autor Doom
Za njega navode da se može postaviti u asinkroni mod rada tako da zaštita svake faze radi neovisno pa ako jedne od njih ispadne ili ima na sebi pod/pre napon ne prekida ostale.
|
Da ali ako ti ispada 0 onda asinkroni mod rada nista ne znaci jer sve F su u banani.
Mozda prvo stavit STVP-932/6 pa pre/pod funkciju staviti na OFF ( moze se ) ili over staviti na 300V a under na 150V pa onda izlaze na TOMZN TOVPD3 koji podesis finije cca 210-255V + asinkroni mod rada pa ako okine 0 onda ce STVP-932/6 reagirat i iskljucit sve a ako ispadne koja F prije obadva njih, ce sve jedno opet STVP-932/6 reagirat osim ako je na STVP-932/6 podeseno OFF za pre/pod e tak tada i u tom slucaju STVP-932/6 miruje a TOMZN TOVPD3 pusta F koje rade i dalje ako je u asinkronu modu rada ispala bilo koja F od strane HEP-a ili ako neka F dozivi pre/pod napon - ostale 2 F ce ostati ukljucene za razliku od STVP-932/6 koji u tom scenariju iskljucuje sve 3 F.