Citiraj:
Autor vlatko27
Moja 2 centa; nVidia mi se zgadila i nakon dugo vremena idem na AMD. To guranje AI sranja, nepostojeće kartice i time sulude cijene, zaista su postali "the bad guy" i odvratni su.
Iako DLSS smatram fantastičnom tehnologijom kao i FG, ne može to konstantno nositi kartice. Sav drawback, što upscalinga, što umjetnih frejmova, ja iskreno ne primjetim u stvarnom vremenu. A imam savršen vid. Tu i tamo možda neki smearing, ghosting i tak ali realno, tko to ima vremena obazirati se kad se mlatiš, skačeš i tak. Možda da igram neke sporije, exploration igrice bi mi više smetalo ali akcijske koje igram, na njima mi to ne predstavlja problem.
|
MFG možeš odmah staviti na ignore jer imaš loseless scalling koji je odlican i košta par eura i radi na svim karticama, bitno je naglasiti da bilo kakav FG treba koristiti ako znaš da je minimalni broj slicica u sekundi 60, sve ispod toga stvara odreni lag i nije to to...
ono sto je meni kod Nvidie jos uvijek dosta ispred AMD-a je taj DLSS pogotovo ovaj novi kojeg su predstavili s novim karticama... ali kada sam vidio cijene rekao samo nope.. AMD jos uvijek ostaje... iako realno ja volim i RT a 7900xt mi je dosta slaba za moju rezoluciju koju imam 5120x1440...