View Single Post
Staro 21.02.2025., 10:26   #570
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova
Moja 2 centa; nVidia mi se zgadila i nakon dugo vremena idem na AMD. To guranje AI sranja, nepostojeće kartice i time sulude cijene, zaista su postali "the bad guy" i odvratni su.

Iako DLSS smatram fantastičnom tehnologijom kao i FG, ne može to konstantno nositi kartice. Sav drawback, što upscalinga, što umjetnih frejmova, ja iskreno ne primjetim u stvarnom vremenu. A imam savršen vid. Tu i tamo možda neki smearing, ghosting i tak ali realno, tko to ima vremena obazirati se kad se mlatiš, skačeš i tak. Možda da igram neke sporije, exploration igrice bi mi više smetalo ali akcijske koje igram, na njima mi to ne predstavlja problem.
MFG možeš odmah staviti na ignore jer imaš loseless scalling koji je odlican i košta par eura i radi na svim karticama, bitno je naglasiti da bilo kakav FG treba koristiti ako znaš da je minimalni broj slicica u sekundi 60, sve ispod toga stvara odreni lag i nije to to...

ono sto je meni kod Nvidie jos uvijek dosta ispred AMD-a je taj DLSS pogotovo ovaj novi kojeg su predstavili s novim karticama... ali kada sam vidio cijene rekao samo nope.. AMD jos uvijek ostaje... iako realno ja volim i RT a 7900xt mi je dosta slaba za moju rezoluciju koju imam 5120x1440...