View Single Post
Staro 20.02.2025., 15:33   #400
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
A neman pojma, vjerojatno je losa situacija hahah. Meni je ono bilo 1x20A i to je bilo neupotrebljivo i nakon borbe i ofc veza, ispalo je da ja imam pravo na 3x20A da su 2x20A samo iskljucili mrtvo ladno, pa sam zva hep dosli, stavili dva nova limitatora i vozi misko.

Ali fidovku nemam, dijete malo imam i necake, i volio bi da to bude sve sigurnije. Zvao sam ljude da stave trofaznu fidovku, nikome se to neda bas radit cini mi se Jedino sam dobio ponudu, vjerojatno prikonekestvari za 1500 eura novi veci ormaric, sta mi je iskreno malo previse, pogotovo jer u ormaricu imam na jedan osigurac 33 uticnice, a za 5 prostorija imam odvojen osigurac za svaku za rasvjetu za svaku uticnice, pa racunam da bi se dale te rasvjete spojit na jedan osigurac, pogotov sad sa ledicama.

Što se tiče odvojeni N i PE, neznam sta je PE(zemlja?), a jos manje znam jel odvojeno. Mislim da je stara struja bila okej, nakon renovacije nestrucni je to petlja po tome, ali fidovke nikad nije bilo, dok kat povise u rodjaka ima...
OuttaControl je offline   Reply With Quote