View Single Post
Staro 19.02.2025., 11:33   #439
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor jucca Pregled postova
Thx. Evo ovako ga drzim uglavnom, taman dobro sjedne uz simrig

Ostario 😁
Nisam ni ja bio ljubitelj, ali ovi fishtankovi i LianLi fanovi zbilja lipo izgledaju, a uvik mozes ugasit

Nego, i dalje imam problem sa restartom.
U međuvremenu je izašao beta BIOS, probao i niega, i dalje mi svake put zapne kad restartam iz Windowsa kompa, svaki put, 0d error code, sta bi znacio problem sa memorijom.
Iz cold boota, restart iz BIOSa, live Linuxa, nikad ne zapne, samo kad restartam iz Win.
Gore su Win11, zadnji driveri... Ponaša se isto i sa upaljenim ili ugasenim XMPom.
Dalje, ne mogu isključiti LED kad je ugasen komp. Uvijek svijetli LED na matičnoj te na AIO od CPU. U BIOSu je podesno na stealth mode kad je komp off, ali ga svaki put ponovo upali. Pa moram gasit svakit put komp na PSU.
Mislim jbt, ploca od gotovo 600E pa ovakva s*anja imam. Nikako na zelemu granu, bilo sa Intel om ili AMDom 🙈
BTW Asus ROG X870E-E

Ostalo sve radi super, u iRacingu na 3x2K u full gridu sa gotovo max postavkama imam stabilnih 150-160FPS. Kad sam sam na stazi, zakucano na 164Hz.Ogranicio sam na 164 radi Gsynca. Znaci najmanje 20% bolje nego sa 14900K.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Prvo makni to govno od Asus virusa sa kompa, a drugo ne znam da li mi se čini ili si ti te monitore nekako povezao međusobno? Izgleda kao da je selotejp na rubovima gdje se monitori dodiruju...svakako je boja drugačija.