View Single Post
Staro 19.02.2025., 07:31   #547
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
To sta se dogadja uopce nije dobro za nvidiju, 7900 XTX se prodaje bolje nego ikad jer ovih nema dovoljno, a od suludih cijena ovo malo 5xxx kartica nvidija nema nista.....
Što bi se točno trebalo dogodili da nVidia osjeti bilo što što bi se moglo okarakterizirati kao da nije dobro za njih? Zarađuju milijarde na AI tržištu a ljudima kojima je najveći doseg u iskorištavanju hardware-a igranje računalnih igara, uvaljuju preskupi loše dizajniran i samozapaljujući otpad po astronomskim cijenama što je ujedno i manji dio kolača, usudio bi se reći u odnosu na ranije spomenuto skoro pa zanemarivo. To što se AMD Radeon RX 7900XTX grafičke kartice sada prodaju, prodaju se jer su ljudi očajni i moraju nešto kupiti pošto je hype na svim mogućim internet stranicama nikad veći i ako si ne možeš sada priuštiti neku grafičku karticu visokih performansi a čekao si sve ove mjesece nove generacije jednih i drugih, ljudi bi te mogli ismijati da si sirotinja pa se mora kupiti odmah pa makar i sad već stari AMD Radeon model.

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Koliko god da ih je na tržištu, kada se ne bi prodavale cijena ne bi bila takva kakva jeste.
Možemo nagađati kolega svašta ali situacija je takva da je čak na kutiji napisano da je grafička kartica tempirana bomba, prodavalo bi se i u većim količinama po ovim cijenama. Osobama koje su progutale ovaj hype ti napisi na kutijama bi došli kao i oni na kutijama cigareta ovisnicima o nikotinu. Nemojte mi dati te cigarete koje potiču impotenciju, dajte mi one za rak pluća.
Taproot7 je offline   Reply With Quote