View Single Post
Staro 18.02.2025., 22:49   #1573
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Taproot7 Pregled postova
Treba kolega, treba. Pa ne može forumska Aleksandra Priović pozvati izbornika Dalića na pizzu u manje dvorište od 1000 kvadratnih metara, pa još i pokazivanje ormara punog raritetnih ružnih tenisica. K tome dodao bi da mi je nejasno zašto dotični nije u post ubacio i dronove koji su se nosili u Tunguziju kad se na cruiseru oplovljavao svijet te druženje sa Bill Gatesom, da snimaju dvorište dok se peče pizza i dok izbornik Dalić lezi u ligeštulu i pije Antarctic Nail Ale pivo za koje je dotični osobno ubrao led za proizvodnju istog. Prognoziram da bi u temi o sunčanim naočalama mogli uskoro pročitati kako dotični pita koje sunčane naočale kupiti u Japanu dok mu najskuplje gejše jedu sushi sa spolovila dok je sve to sponzorirano od Yakuza koji su mu osobni prijatelji. I izbornika Dalića također. Kolega @mommistake, samo nastavite nas uveseljavati sa svojim snobizmom u svakoj nebitnoj IT temi na IT forumu. Rijetko se viđa takav profil koji nepoznatim ljudima na internetu dokazuje kako je super biti bogat.

Imam drvenu, imam metalnu, meni lakse s metalnom. Tanja je, lakse se barata
Oštro brašno ispod i nista se neće zalipit
webstartm je offline   Reply With Quote