View Single Post
Staro 18.02.2025., 21:47   #4523
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ja prebacio svoje. Nije bilo nekih posebnih problema, cloud sync za jedan zadatak pobenavio pa sam ga zadao ponovno.

Jedino što NAS nije htio napravit restore iz backupa kojeg sam nadograđivao, nego sam morao poslat novi paket sa starog NAS-a i onda je prošao restore.

Složio one btfrs snapshote, ostaje mi još složit backup taskove na novi vanjski disk i prebacit stvari koje su po drugim eksternim diskovima, a sad zbog prostora mogu na NAS.

Još uvijek je na negrijanom tavanu pa ne znam koliko ruži

Windowsi nisu skužili da iza istog IP-a i SMB imena stoji drugi uređaj (stari NAS je dobio drugi IP i drugo ime), još ćemo vidjet šta će kopirka/printer reć na to.

Jedino mi nije jasno, znači stari NAS non stop kod tog kopiranja javlja "Bad sector found on Drive 1" i tako deseci i stotine upozorenja za vrijeme kopiranja svega, bilo ručno, bilo preko backup taska. Isto tako je znao javljati "An I/O error occurred to Drive 1 in NAS", a kad bi otišao u diskove bilo bi prikazano da disk ima 1 ili 2 bad sectora?! Pa što je tog jednog te istog svaki put našao?
FitzTN je offline   Reply With Quote