View Single Post
Staro 18.02.2025., 15:45   #7476
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Razmijem i ne mogu reći da se slažem, jer ti pišeš o osobnom iskustvu i subjektivnom mišljenju.

Ne plaćanje svojih obveza i napraviti grešku na web-shopu nije ni 1% slična situacija. Pokaži mi jedan Zakon koji tebe štiti od ne plaćanja svojih računa. Ne izmišljamo pravila ovdje, tako je kako je. Zakon o online cijenama je vani već jedno vrijeme.

To što ti ne koristiš svoja prava, vjeruj mi, ima ljudi koji ne samo da koriste, nego zlouporabljaju iste.

Zaštićen si kao i svi drugi, kupac ima svoje obveze i prava, u ovom slučaju ih štiti Zakon. Slagali se mi dva ili ne, jebiga, tako je.

Pitaj jednog Uzi-a što misli o svojim a što o kupčevim pravima, pa ćeš vidjeti da nije sve tako crno na bijelo.

Ne govorim bezveze, znam kako je. Greške se dešavaju, nikome na žao, ti kao kupac u ovom slučaju nisi oštećen, vratiti će ti se novac i nikome ništa.

Cijena će biti ispravljena, imaš sva moguća prava da kupiš po ispravljenoj cijeni.

Da je od kritične važnosti da ta roba stigne do kupca, kupili bi ju i po punoj cijeni.

Tu smo gdje jesmo, Hrvatistan je takav kakav je, like it or not.
Mommistake je offline   Reply With Quote