Tema
:
Uveden Pizza zakon
View Single Post
18.02.2025., 09:11
#
1571
Master_Hrc
Premium
Moj komp
Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor
Taproot7
Treba kolega, treba. Pa ne može forumska Aleksandra Priović pozvati izbornika Dalića na pizzu u manje dvorište od 1000 kvadratnih metara, pa još i pokazivanje ormara punog raritetnih ružnih tenisica. K tome dodao bi da mi je nejasno zašto dotični nije u post ubacio i dronove koji su se nosili u Tunguziju kad se na cruiseru oplovljavao svijet te druženje sa Bill Gatesom, da snimaju dvorište dok se peče pizza i dok izbornik Dalić lezi u ligeštulu i pije Antarctic Nail Ale pivo za koje je dotični osobno ubrao led za proizvodnju istog. Prognoziram da bi u temi o sunčanim naočalama mogli uskoro pročitati kako dotični pita koje sunčane naočale kupiti u Japanu dok mu najskuplje gejše jedu sushi sa spolovila dok je sve to sponzorirano od Yakuza koji su mu osobni prijatelji. I izbornika Dalića također. Kolega @mommistake, samo nastavite nas uveseljavati sa svojim snobizmom u svakoj nebitnoj IT temi na IT forumu. Rijetko se viđa takav profil koji nepoznatim ljudima na internetu dokazuje kako je super biti bogat.
Master_Hrc
Vidi profil
Pronađi još poruka od Master_Hrc
Moj komp
CPU:
AMD Phenom II X4 965 3.4 GHZ Stock
MBO:
Asus M4A87TD/USB3
RAM:
Corsair 8GB, 2x4GB, DDR3, 1600MHz
HDD:
1 TB WD Blue 7.200 rpm