Citiraj:
Autor xlr
Sta si stavljao onu basic jeftiniju foliju, tipa 2mm?
I kod mene je sve u istoj razini (plocice i yu parket) pa bi volio jednom dignuti to na xps i laminat. Najvise iz razloga jer ispod mene se ne grije i da dobijem nesto izolacije zimi. Da ne zivim u tom stanu vjerojatno bi cupao to van, ali ovako kad si pustio korijenje i jos s djetetom, malo je teze.
Jedino da bi to kvalitetno napravio moram i vrata promjeniti, tj izbiti van stare yu stokove koji idu u pod inace cu sutra imati rupe u laminatu. Ili barem podrezati trenutne stokove.
|
Da najobicniju 2mm a mozes i onu malo skuplju "foliju" na kocke zelena obicno bude od 3mm i malo je skuplja,ima sam slicnu situaciju kao ti ali sada gledajući da mi je sve u razini kao tebi ja bi sad sve 3 napravio sobe kao i taj hodnik ..ali san ima specificnu situaciju da su te tri sobe sad nalivane znači betonska ploča 8 cm i sa tih 8 cm smo otisli povise razine hodnika plus sve sam diza i sobe i doli prostorije ispod soba a bile su drvene grede, daske i štukete i ostale yugo radnje,previd je bija taj da je hodnik ok betonska ploča i pločice ajde necemo nalivat ta 2 cm kao nek stoji pa je osta taj hodnik niži od soba za 2,2cm ali mi je ocd proradija pa sam se raspita u jednog meštra građevine napravija ovo spomenuto ,spominješ vrata drvena?
Na sve te 3 sobe 3 vrata sam skida ta 2 cm cirkularom(možeš i ubodnom pilom ako je dobra i imas preciznu ruku)doli na dno vrata jer ta drvena vrata koja su toliko debela i teška da je to dns neviđeno bilo mi ih je šteta bacat prominija sam im brave i kvake a prije toga pitura(ofarbao) i stavija gumu dolje onu kao protiv propuha jer sam namjerno ostavija između vrata i laminata 2mm za zatvaranje/otvaranje.
I da to je gore kat a doli je apartman sad se i puno manje čuje nekakva buka .
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk