Citiraj:
Autor Hamm
|
imamo vinograd od cca 1500-2000 panjeva i koristili smo atomizer u tackama, nakon njega stihl spricu kao ove gore i sad smo kupili 2x ovo
https://supergoldy.eu/proizvodi/aku-...-hb-nizozemska
stari i ja lagano krenemo svako sa svoje strane i za 3-4 sata s pauzama je sve pospricano. do sad nam se baterija nije niti jednom ispraznila a da nismo uspjeli pospricati.
na ovoj s linka pise 4 do 5 bara ali mislim na onima koje mi imamo da je 3 bara max.
ali baca lijepu maglu i rijetko kad idem na max. eventualno kad se sve zazeleni i ima dosta lisca i grozda.
prednosti: lagane su, jer nemas dodatan motor i jos gorivo par kila. ne griju kao ove motorne. 10x jeftinija od motorne.
kosta 50 eura i garancija je 2 godine. mi nase imamo vec 4 godine. mislim da ce ove godine biti 5. ljeto kak je koristimo.
nedostatak: nije za spricanje visokih vocki, ako se promijeni nastavak onda moze ici dosta u visinu ali opet nije to to.
plastika je dosta kruta i treba nakon svakog spricanja jako dobro pocistiti i obrisati i jako pazljivo jer su svi navoji plasticni pa da se ne preskoci na kojem.