View Single Post
Staro 13.03.2006., 09:13   #3390
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor RAK
Da malo usporedimo rezultate. Ovo je za ovaj mjesec i prošli, kada se server poštelavao. Nema tu previše downloada.

Ja bi tu samo spomenuo da iako igranje stvara određenu ovisnost - odricanje od cigareta i cuge može pomoči u nabavci boljeg paketa: lol2 :
Moja računica od prije godinu dana je bila - do sada sam u životu ispržio cca 50000 eura : hitthewa : suicide
Daklem da sam to stavljao na stranu svaki dan sad bi možda vozio puno bolji auto ili bilo kaj drugo. Znam serem još uvijek pušim ali............ daje čovjeku za misliti: dva ronhila light puta 14 kuna daje 28 kuna puta 30 dana jednako 840 jebenih čuna ili cca 113 eura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: hitthewa puta 12 mjeseci jednako 10080 kuna ili cca 1356 eura, puta 10 godina jednako 100800 kuna ili cca 13560 eura...itd. I to samo ako pušite dvije kutije u prosjeku dnevno - a ja sam znao zapržit i više od tri te sam bio na skupljim cigaretama......

Plus virtualni metak ne ubija - cigareta da.

MM ............ Samoironija: suicide
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 13.03.2006. u 09:31.
MisterM je offline   Reply With Quote