Da, bio je CGA4236AON.
Kako su bile složene postavke nemam zapisano, no nisam se nešto posebno namučio kad sam ga postavljao (drugog, prvi koji je došao je bio neispravan), znam samo da sam i u najudaljenijoj sobi stana imao jačinu signala na 100%, ovaj Fritz je smiješan, postavljen je na istu poziciju u stanu kao i Tehnicolor a jačina signala za 2.4 GHz je do 75%, a za 5GHz (kad radi) do 65%.
Nebu tehničar donio Tehnicolora nego drugog Fritza, s ovim definitivno nekaj nije u redu jer se bez nekih pravila izgubi 5GHz mreža i onda bez fizičkog gašenja routera iz struje nema povratka.
Kad i radi, neki prosjek je do 200-300/95-97 Mbps i onda sinoć oko 21 kad bi valjda svi susjedi trebali biti doma i kad su meni klinci visjeli na kompovima i mobitelima, u par uzastopnih mjerenja (Speedtest iz FF, Speedtest CLI i onim Hakomovim) dobijem 1050-1100/97-99 Mbps i onda ponovno pukne veza
EDIT:
Evo dok sam pisao post, ponovno pukla 5GHz veza no sad se i vratila sama za nekih desetak minuta i probam izmjeriti brzinu i dobijem 1041/97 Mbps, a zadnje mjerenje prije pisanja posta je bilo 189/94 Mbps,... i već vidim scenarij sutra kad dođe tehničar, opalimo par mjerenja i brzine će biti OK i onda ću ispasti blesavi nezadovoljni korisnik
A ništ, ako ništa drugo onda se barem redovito javim u ovu temu svake dvije godine kad mi zamijene opremu