View Single Post
Staro 13.03.2006., 08:56   #3389
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor panorama
Da ne ostanemo samo u virtualnom svijetu II rata, evo par slikica iz tog doba. Svaka sličnost sa stvarnim osobama sa našeg CoD servera je slučajna.

http://img69.imageshack.us/img69/7155/mitraljez5fw.jpg
Evo tu se ljpo vidi mg42 dok miruje - na postolju, određena mu je i vertikala i horizontala i čeka. Kad počne pucat pokriva određeno područje bez da čovjek razmišlja o nišanjenju. Samo dere i jedina mu je briga da mjenja cijev nakon 150 idealno ili 300 u frci metaka. To se obavljalo jednostavnim potezom - inače ima uvijek dvije rezervne cijevi. Sad bi ja vidio one "umjetnike" sa pumpericama kak jurišju samoubojstvo ala carte - za one koji si ne mogu predočiti preporučujem dva filma - pravi muški juriš bez oružja u Neprijatelj pred vratima i skoro cijeli film Kad trube utihnu - ameri vs. šabe. Oba filma su rađena po istinitim događajima.

Da velim koju kolegama suborcima na švpskoj strani u S&D- znam da je ljepo igrati sa Kar98k ali tu igrate obranu, shodno tome mp44 ili bar mp40. Jer ako ostanete zadnji jedina nada bez toga protiv trojice je da su svi kemperi na drugoj strani mape Imena kempera neču spominjat svi ih znaju
Isto tako ako ste zadnji a ima još sam 20 sekundi na tajmeru - nemate kaj čekati - metak u glavu ili eksplozija bombe - vašoj ekipi isto. Da ne spominjem da preživite a bomba rukne - opet gubite. Znači jedino odsutni juriš na bombu u stilu Sava Kovačević može donjeti rezultat.

Za kraj onima kojima smeta kaj Milicija stalno melje - u meniju igre - tamo gdje imate call vote - imate i mute player za savkog posebno

See yaa, kill yaa

MM
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote