Citiraj:
Autor fanATIk
Možda se tebi ne čini hladan, no da mjesto njega imaš vinil ili parket, skužio bi o čemu pričamo. Pogotovo zimi.
|
Ma nije hladan 100%, znam dobro sta je parket i to YU parket koji je jos dan danas u stanu gdje mi mama zivi i gdje sam ja zivio do 19 godine.
U dnevnoj/hodniku/sobama joj je parket i plinska pec i naslanja se dnevna na otvorenu ( parket ) blagavaonu sa kuhinjom ( neke plasticne plocice ) gdje je sporet na drva, uvijek smo ko djeca hodali bosi ili u carapama. Sto je najveci stos stan je u visokom prizemlju ispod kojeg su podrumi kako nas tako i od drugih stanara.
Ovdje u kuci ispod blagavaone imam podrum! Nije ispod cjele blagavaone ali pola sigurno ali isto tako priznajem da je laminat u sobama od ulice hladniji i osjeti se to no zasto? Prvo, zena je to radila dok mi nije bila zena i laminat 7mm je stavljen na goli beton a ispod je onaj tanki bijeli filc. U blagavaoni prvo sam poljepio plocice da dobijem ravninu a onda je isao zeleni stiropor, mislim da je 2-3mm i naregan je sto se okrece prema dolje i onda je isao laminat 8mm. U toj blagavaoni ja imam "ured" di je komp itd... ili sam bos ili u carapama, cesce sam doslovce bos jer me carape nekad zivciraju.
Lozi se 5m dalje u kuhinji koja je spojena sa tom blagavaonom i visak odlazi u dnevnu i sobe koje imaju plin na centralno.
Ovo sam stavio ispod laminata:
https://hobicentar.hr/proizvod/podna...ofifloor-3-mm/