Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Svašta si ti poklikao rekao bi 
Kad otvaraš "normalni" account trebaš proć samo KYC, dakle potvrdit identitet...
Pun ti je internet "tutorijala" kako otvorit račun, imaš slika, videa,...
Ali van toga ne razumijem stav - traže previše?  Pa ne pričaš sa nekom djevojkom na Tideru, pričaš sa top1 ovlaštenim brokerom koji posluje u 150+ država svijeta.
|
jesam, stvarno sam svašta poklikao jer sam mislio account napraviti nabrzinu... kao šta sam ga napravio na T212 i na Binance-u, također...
... traže previše u smislu firme u kojoj radim, ako nešto traže mene u smislu "fizičkog lica", nije mi problem, ali mi je problem da se moja firma izjašnjava u svezi bilo čega na nekakvoj brokerskoj platformi, a dali je top 1 ili top 100 to me uopće ne zanima... šta bi mi preporučio? da im pošaljem mail da mi izbrišu ovaj nominalni account i da želim napraviti nekakav najbasic?
p.s. nakon svih ovih vaših piskaranja u svezi bečkih filharmoničara, išao sam ih malo gledati, stvarno su lijepi, samo ih nema ispod 2 grama 999 investicijsko zlato i cijene od + 300 €, dok je najmanja polugica od AH 106 € za 1g investicijskog zlata, volio bi imati nekakav "zlatnik" u ruci, ali čini mi se da se to ne može, u smislu bržeg profita, usporediti s ulaganjima u ETF-ove i/ili pojedinačne stock-ove