Citiraj:
Autor tizhu
@c-shadow
keramika samo u kupaonicu. ja ne bi ni to da postoji neko drugo riješenje.
ako ćeš uskoro stanovati tamo ili u nekom kraćem roku prodavati odi na parket svugdje. čak i najjeftiniji parket je bolji od laminata. meni je trenutačno sve laminat u kući jer nisam imao novaca tada - prije 10 godina - i užasan je iako je tip top postavljen i nitko nije ni skužio da je laminat zbog uzorka. hladan je za popizdit. ako nije na pločicama ili jako ravnom betonu prije ili kasnije krenu cvrčci.
ja osobno bi uzeo vinil ili drvo ako se ide na podno što se tiče podnih obloga.
za izolaciju: ako ne smiješ staviti stiropor na vanjski dio zida ili kao zajednica ne možete se dogovoriti za komplet stavljanje stiropora onda poslušaj arhitekta ili majstora što ti je najbolje za unutra.
|
Ne može se ništa staviti na fasadu izvana, situacija je nažalost takva s tom zgradom. Majstori preporučaju 5cm izolacije iznutra na vanjske zidove+ knauf, još nismo odlučili da li stiropor ili vuna, naginjem ovom drugom.
Ne ide podno. Tj. išlo bi da imam kako to grijati, ali nažalost ostaje mi samo struja, a za to nemam kamo niti klimu postaviti sad radi novog zakona. Za pod nisam još ziher. čekam arhitekta idući tjedan da dovrši nacrte. U sadašnjem stanu imam onaj kvazi parket s dugačkim daskama koji se postavlja kao laminat. Dobra izolacija ispod i nije mi hladan. Jedino je premekan - ženici je ispala pegla i doslovno se zabila na špicu u pod, ostao krater

U ovom starom stanu je klasičan starinski parket u 3 prostorije, samo je propao od ulaska vode ispod vrata balkona, rasušio se i digao na nekim mjestima.
Pretpostavljam da se stari parket ne može izvaditi van i ponovno iskoristiti?
Valjda bi u 3 prostorije bilo zdravoga za složiti recimo za dnevnu, prebrusiti i polakirati.