Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Ekipa, ima li netko iskustva?
Čuo sam se sa telemach-om, kažu da nam mogu uvesti optiku, ali da im treba suglasnost predstavnika stanara ili stanara općenito (51%).
Ono šta mene zanima - koji su to točno radovi uključeni pod "uvođenje optike u zgradu"?
Taman smo fino uredili zgradu i ulaz, ne želim da neki tumple dođe i sve raskopa.
Ima li netko iskustva?
|
Kod mene su dosta ružno sve odradili, zid su ostavili oštećen kad su bušili, otpalo je pola zida, zmazan pod pun dijelova i ostalog. Naravno da smo se žalili onda da to dođu nazad i srede. Užasno ružno i na brzinu su zažbukali zid, malo pomeli i to je bilo njihovo kao sredili su, jako loše iskustvo.
Još su i rekli prije uvođenja da ćemo imat dodatne neke pogodnosti pošto je majka predstavnik da se obratimo na mail, obratio sam se nedavno jer planiram otići od A1 i nikakve pogodnosti su mi rekli da ne mogu imat, znači prevarili su nas samo da bi ušli sa optikom u ulaz. Amis i A1 su mi u startu odma kako smo im dozvolili optiku da uvedu dali bolje pogodnosti pa makar i brzinu dodatnu za istu cijenu.
Sad se kačim s njima u vezi toga i planirao sam preći na telemach, ali vidit ću kakav će na kraju ishod bit i to će im presudit da li ću otić kod njih ili ostat na A1.
Kad ti uvode optiku u ulaz, glavni vod dolazi u prizemlje putem kanala od A1 ili nekog koga već imate, veliki debeli crni kabel optički iz kojeg idu niti u neke male bijele telemach kutijice i na svakom katu bar kod mene ima jedna ta kutijica i kada se netko odluči uzet telemach iz te bijele kutijice spoji nit i ide do njegovih vrata putem kanalice postojeće od nekog ako postoji ili oni stavljaju.