Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.02.2025., 14:39   #78619
Badboy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Velike su sanse da ce ti u ovlastenom nabadati i mijenjati dijelove, a ne traziti uzrok. Automonteri su to. A ni njima se ne da raditi na takvim slucajevima, nazalost.

Kad sam im vozio svog pezoa jer klima nije radila 50% vremena, htjeli su mi mijenjati cetralu/kompjuter i reprogramirati ga. Ne trebam ti pisati koliko para su trazili za to. Na kraju ga odveo boljem elektricaru i on spojio spulu kompresora na 12V koja je zadimila. Promjenili je za sicu i sve radilo jos x godina nakon toga.

Kad sam ga pak vozio u ovlasteni jer sam imao problem da se auto ugasio u leru na semaforu i sl., nisu imali rjesenja. Bolji majstor za bosch sustave je nakon par tjedana ustanovio problem na pumpi goriva, promjenili i vozio sretno jos x godina.

Dok sam dosao do boljih majstora prosao sam ove seoske... Zali boze vremena, ali ajde, ne vole svi pezoe, to je isto bio jedan od problema.
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ma već sam ja kupio drugi auto, ovaj čeka ili da se proda ovakav ili da se popravi i proda. Radije bih popravio i prodao jer će biti lakše, ovako dok ima ovaj kvar uglavnom me zovu, ispituju sve i svašta i onda se više nikad ne jave ili ponude pola cijene koja je navedena na oglasu.
Iako ne pišem puno ovdje da iznesem samo svoj slučaj,prodavao sam astru i isto se dvoumio i reko idem sve popravit,promjenio pola auta i kod prodaje nisam vratio ni 50 posto uloženog.Zato prodaj auto takav kakav je i bok.!

Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk