View Single Post
Staro 13.02.2025., 11:17   #2985
stribor919
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Imam opet pitanje, sad s konkretnim problemom.

Narucio s Alija dosta stvari, ono sto salje Ali doslo i sve ok. Medjutim, za 1 proizvod (citac cipova za zivotinje) kojeg je prema obavijesti u mailu trgovac poslao 08. 02. danas dobijem obavijest da je isporuceno (a nije) i da ostavim feedback.

Pogledam na trackingu, kad ono pise da je paket isporucen na adresu jos 31. 01. 2025. (a u mailu od Alija pise da je POSLAN OD TRGOVCA 8 DANA KASNIJE nego je primljen, tj. 08. 02. 2025.). Wtf...

Kontaktiram Overseas koji treba dostaviti, oni nemaju pojma, treba im tracking broj od 24 znamenke koji ja nisam dobio. Kontaktiram AliExpress, objasnim, dam screenshotove, daju mi konacno tracking broj (24 znamenke).

Ponovno zovem Overseas i kazu da po tom broju posiljka je zaista isporucena 31. 01. ali na drugu adresu (mjesto) i drugo ime/prezime.

Ponovno kontaktiram Ali sluzbu i objasnim da je moja narudzba najvjerojatnije povezana na drugi tracking broj, na kraju odgovaraju da ce oni to srediti i da cu dobiti obavijest na mail o stvarnom statusu posiljke.

Pitanje: da sacekam jos par dana da vidim sto ce biti s posiljkom ili da trazim povrat novca? Ako se vodi da je dostavljeno 31. 01. bolje da odmah trazim povrat jer je rok za zalbu 15 dana od navodnog primitka.
Inace, kada idem na Order/detail pise: Order completed on: Feb 13, 2025.

Znaci, narudzba po (mom?) tracking broju na drugo ime i adresu je isporucena jos 31. 01. prije nego li je uopce poslana a po Order/detail informaciji isporuceno 13. 02. (danas). Posiljka, kao sto sam vec naveo, uopce nije dosla. Sto da radim?

Zadnje izmijenjeno od: stribor919. 13.02.2025. u 11:30.
stribor919 je offline   Reply With Quote