Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.02.2025., 09:41   #78573
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Automobili

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
A ne znam.
Osobno ni ne razmišljam o tim scenarijama jer imam dovoljno znanja i ideje što i kako riješiti
Nažalost ima ljudi koji slijepo vjeruju ovlaštenim servisima i lako se daju nagovoriti.

Tim više što garancija danas zna biti zeznuta i ne pokriva sve što ljudi misle

Naravno, ne želim generalizirati, al jaaako su rijetki servisi koji znaju i fer su, reći po istini i ponuditi povoljna rješenja.
Da sad ne reklamiram tu
To je istina. Nama su u ovlaštenom za Minija zaboravili fizički uštekati neki sustav za SOS (nakon redovne izmjene nekog filtera). Uvjeravali su nas da trebamo kupiti bateriju koja služi samo za taj sustav, a košta tipa 80€ + ruke. Auto ne pokazuje ništa od informacija na putnom računalu, samo da je SOS sustav nedostupan. Malo smo se sa njima natezali jeli to pod garancijom ili ne i odemo u popularni neovlašteni u Solinu po drugo mišljenje, ovaj nije htio uzeti ni za kavu. Naravno da nas je sa tim kupio i da više nećemo ići u ovlašteni

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Apsolutno, meni je bitno samo toci vozi filozofija. Za ovo jebavanje oce nece, nemam nit vremena nit volje nit zelje. A da budem iskren niti se ne zelim skompati sa ekipom iz servisa.
S tim da ovdje malo tko vozi auto nakon isteka garancije. Sto mi se kao filozofija ful svidja. Imas uvijek novi auto, ne brines o nicemu za vrijeme jamstva, ako bude sranja to ce rijesiti, ako ne, rijesis ga se uz minimum gubitaka i amen.

Ono sto mene zanima, sto bi bilo da je covjek pristao na zamjenu volana za tih 3k ojra i da se sutra dan vratio sa istim problemom. Jel bi bilo kruva da im kaze, vratite moj stari volan i pare? Ili bi bilo psi laje karavane prolaze...
A gdje je tu romantika?

Zadnje izmijenjeno od: murina. 13.02.2025. u 10:08.
murina je offline   Reply With Quote