View Single Post
Staro 12.02.2025., 19:59   #7457
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
i moja planina prica ima nastavak...znaci numpad dio je doa. Javim se supportu posalju mi kao uputu za reset tipkovnice i update firmware, nista ne radi ni dalje. Numpad detektiran u softwareu al ne radi.

Kazu oni poslat cemo novog. Ok odlicno, nisu ni ovog natrag trazili, malo mi cudno al ok. I posalju oni to dobijem tracking al vidim nema od mailboxa maila da nesto dolazi. Provjerim tracking kao dostavljeno, al vidim da je krivi zip code, jer od dhla tracking trazi zip code da bi prikazali detalje. Uglavnom od mailboxa je 02xxx, i ne prolazi. Probam utipkat 51000 i prođe mi. I onda skuzim da su ovi poslali na billing address a ne na shipping (al su i tu nes pomjesali jer nije ni izaslo iz Njemacke). Al u trackingu pise da je dostavljeno u Njemackoj nekamo i kao nije bilo osobe na dostavi, preuzeo Herr Erdinger. Ja gledam WTF je Herr Erdinger.

Javljam se supportu di je taj paket zavrsio, oni kazu da neznaju da pitam mailbox. Pitam mailbox ni ovi neznaju di je, do njih nije dosao. Javljam se planina supportu nazad da provjere malo po trackingu jer meni kao recipientu nedaje detalje nikakve, posto su oni buisness user i sakriveni su detalji meni, oni mogu vidjet. Oni govore da nis ne vide, nego samo kao i ja (ime i prezime moje i krivi zip code). Javim se Dhlu direkt i zamolim da mi provjere di je ta posiljka zavrsila, oni posalju cjeli put paketa, koji je isao od mountain warehouse pa do centralne poste u njihovom gradu, pa do nekog drugog njemackog grada i natrag kod njih u warehouse jer naravno adresa na koju su slali ne postoji u njemackoj.

Javljam se opet supportu da mi je dhl javio da je kod njih se vratio paket i da provjere kod njih u skladistu tko je taj Herr Erdinger koji je podigao paket. I napomenem da nije uredu da nisu minimum eforta ulozili da provjere tracking ako je vec javljeno da posiljke nema, a tracking pise da je dostavljen. Nakon 2 dana se javljaju da neznaju di je paket i da ce poslat novi, al nemaju brown switcheve vise dal mogu neki drugi. Rekao sam samo nek posalju nesto, j mi se koji su switchevi (sorry mozda ste radi mene popusili setove ). Ja im napomenem da koriste mailbox ovaj put i nek paze di salju.

Sad cekam numpad, po mailboxu je dosao do njih i salju ga prema meni. Evo sad sam u iscekivanju. Btw ovo natezanje vec jedno mjesec dana traje

samo se nadam da je numpad problem a ne sama tipkovnica, jer cu popi, ako ne bude radilo ni sa novim.

edit: trebao sam narucit aula 75 kako sam i mislio kad sam krenuo u ovo i bit na miru, al neeeeeee
kiki86 je offline   Reply With Quote