Pogledaj malo YT videe ako te zanima princip kako to radi jer ima ih puno koji ce to objasniti bolje nego da ja sad tipkam kako radi

.
Sto se tice koristenja ja sam super zadovoljan , moj je evo sad 14 mjeseci u pogonu od kako sam ga ugradio i kamenac sam smanjio za 90-95% od onoga sto sam imao.
Meni je voda bila 31dh (van skale sto bi rekli

), ja sam je ustimao na 6-7dh (trebalo mi je par dan da ustimam).
Prije bez omeksivaca ja sam skidao perlatore na pipama svakih 2-3 tjedna (kihinjski cesce kupaonski rjedje) i to me izludjivalo.
"Spalio" sam i kuhalo za vodu (probilo od kamenca), pokidao 3 Grohe slavine (kuhinjsku, izbilo/pojeo ju kamenac na vrhu a dvije kupaonse isto pocele kapati na djelu kod tusha).
Od kad sma postavio omeksivac (evo 14 mjeseci) nisma jos nijedan perlator skidao-cistio (a imam ukupono 9 slavina u kuci/garazi).
Sto se tice protoka nisam primjetio probleme kod tusiranja ili punjenja kade i slicno ali razni modeli imaju razliciti protok/kolicinu vode koju mogu "pripremiti" pa vjerujem da i od toga zavisi a i ovo sa kolicinom potrosnje kod regenracije ti ovisi o velicini/kapacitetu uredjaja pa otud i razlike 70, 80, 100 litara......