View Single Post
Staro 12.02.2025., 10:28   #57
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
od bf3 je krenulo nizbrdo gdje je bf4 imao red screen of deathove koje sam prvi put u životu i vidio na toj igri i općenito, no dobro, spasili su je, cte i community je pogurao.

nakon toga sve nizbrdo, traže se novi igrači,. casualci, klinci, daj i pickupe, behemothe, rbd, ttk digni bla bla...usrali motku.

meni je bf5 bilo građenje top, shema je bilo izgradit one gole objective i držat ih, no to je sve.
iako je gunplay bio solidan, onako ugođen.

napustio sam sve nade da će napravit dobru igru, a što se tiče baze igrača koji će sad pomoći u izgradnji igre opet će to bit klinci i casualci, veterani su sad ljudi sa ženom djecom i odrade partiju nakon posla ( i sam sam takav) i više me nije briga za tu igru realno,no iznenadilo me na par foruma di je ekipa na 10sek sneak peaka kampanje odmah pitala di je preorder iz čega se isčita da nisu ništa naučili očito.

no dobro pratit ću razvoj jasno, sve ove dmg control sheme, playtestovi i suradnja s communityem ne pušim dok ne vidim betu u kojoj se ndam se neće bit dječjih bolesti i svih bugova u rikvrec koji su ispravljeni pa svaku verziju vraćeni pa se bori igra s njima par mjeseci.

treba nam čisti konflikt, različite frakcije da se to vidi na bojištiu, bez šarenih gluposti, skinove ako prodaju nek daju mogućnost igraču da isključi skinove i da svi budu defaultni a ne da mi skaču nicky minaj kao u codu.

kulturan gun customization, bez debilnih gadgeta kao mortar i sva lockajuća sranja.

bf3 i bf bc2 u jednom, samo složen kako spada.

Sa moje strane, slicno gledište.

Stara ekipa više nije aktivna u tom polju, iako je potaknulo malo da se vratim da možda probamo "popraviti" to go*no i da ga izdignemo iz mrtvih.

I da uz posao i djecu, zadnje mi je na pameti igrati nešto ala Šrotnite like.

Ako to bude miks BC2 i Bf3... onda tražim razvod