View Single Post
Staro 12.02.2025., 02:35   #738
Tirion
Registered User

Datum registracije: Oct 2021
Sancta Domenica je bila izvrsna firma s kojom sam uvijek imao samo pozitivna iskustva. Bilo da sam nešto kupovao preko webshopa ili kod njih u poslovnici sve je išlo uvijek brzo i jednostavno, a kupovao sam dosta toga. Osoblje na par lokacija u Zagrebu ljubazno i uslužno, dostava se mogla dogovoriti i da veće i teže komade bijele tehnike unesu u stan i spoje, tako sam za vešmašinu od skoro 100 kg koju su dečki bez pogovora nosili na 2. kat, a plus je i što su bar na području Zagreba imali svoju dostavu.

Kako je sad ne znam jer nisam imao s njima doticaja unazad dvije godine baš otkad je došlo do ovog preuzimanja, no dosta komentara koje čujem i nailazim po netu su više nego zabrinjavajući, od toga da su istovjetni artikli tipa određen televizor i slično po dvostruko skuplji nego u drugim dućanima, do problema oko dostave, neljubaznih prodavača i problema kod reklamacija itd. Velika šteta ako su se tako srozali.

I ovo rebrandiranje je totalna glupost i potpuno nepotreban potez, ne znam ni zašto su se uopće prodali Slovencima jer koliko je vidljivo po svim dostupnim podacima poslovali su iz godine u godinu izvrsno s višemilijunskom dobiti, nisu bili u nekim minusima, dugovima ili blokadama.

Ostaje za vidjeti kako će se stvari dalje razvijati, no ne očekujem baš ništa u biti, jer ovdje je jedina konstanta da se sjebe i uništi baš sve što je bilo dobro i valjalo, jednostavno nema sreće i prokleti smo po tom pitanju.
Tirion je offline   Reply With Quote