Citiraj:
Autor kilkenny
Ako je netko imao S10e i/ili S10 može li usporediti kvalitetu poziva i zvuk u slušalici sa S25 ili S25u. Naime, isprobao sam Iphone 14 i on mi je neusporedivo lošiji od S10e dok je Motorola Edge 40 bolja. Zvuk na Motoroli mi je dublji i jači dok mi je na S10e bio čišći i viši tonovi koje preferiram, pa si sad mislim uzeti S25 ali nemam gdje isprobati....
|
Teško je reći. Imao sam sve S serije , sa S2 pa od S6 (krenuo volte) do trenutne S24U i svi zvuče jednako pod A1 bez obzira na volte.
Baš sam danas imao neugodan razgovor sa ekipom iz Slavonije (Valpovo) , pod HT mrežom (volte po defaultu uključen na Samsungu) čujem krckanje. Sve je to počelo s gašenjem 3G mreže.
Iphone ipak imaju bolju kvalitetu zvuka
Citiraj:
Autor spawn
Iphone ima tendenciju prljanja mrežice zvučnika i mikrofona u roku par mjeseci. Treba adekvatnom četkicom dobro očistiti zvučnike i mikrofone svakih par mjeseci da bi zvuk bio odličan. Ako se to ne radi dugo vremena , vanjsko čisćenje ponekad ne pomaže te treba rastavljati uređaj i očistiti iznutra i po potrebi zamijeniti mrežicu na zvučniku i mikrofonu.
Što se samsunga tiče , meni osobno ima lošiji zvuk svega u odnosu na iPhone ali svejedno s23/24/25 imaju jako dobar zvuk tako da s odabirom bilo kojeg od navedenih se neće pogriješiti.
|
Pokrivaju i Samsunzi. Evo meni S24U nakon godinu dana začepljen zvučnik - pravac po zubnu četka i pumpica da istjeraš demone. Svaki zvučnik ima magnet pa zna privlačiti prašinu