Citiraj:
Autor Doktor O
drito, okrenuo sam shemu i rokam sp igre, preporod.
|
Kao da si mene opisao. U doba BF3 i 4, moja ekipa je hostala i po dva servera. Kad dodjemo s posla po defaultu bio skype šupljiranjea a onda nocne partije.
Zahvaljujuci DICE-u i Battlefaildu. Natjerao se na SP igre koje nisam prije ni pokusavao igrati. I upravo to, preporodio se. We Happy Few, BOTW, RDR2, Scrap Mechanic, TLOU PT1 itd.. su mi bile ulazna karta. 99% stresa je nestao. Nedavno uzeo optički HDMI za TV. 120 4K FPS, ljepota. Zadni pokusaj Battlefield-like igranja je bio MW2 remake i ground war. Ali zahvaljujuci nepopularnosti moda. Ostavio. Sada palim BF5 da ostanem u controller formi. Dvije tri partije mjesecno me ozive. Ali da se vratim aktivno na PVP mora izaci nesto impresivnio. Ostao je simracing kao PVP ali to je nesto sasvim drugugo.
Jedino mi je zao ekipe. Stekla su se prava prijateljstva kroz BF i to ce ostati u finom pamcenju. BC2, BF3 i BF4 era. Ali stara okupljanja se nece ponoviti da BF6 bude next gen. Kako Project Reality 2, danasnji SQUAD developeri jednom rekose: Nismo mi otisli od Battlefielda. Battlefield je otisao od nas.